ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

CONTENT WRITERS

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Για δυναμικούς πολυάσχολους επαγγελματίες, που δεν έχουν επαρκή χρόνο για να φτιάξουν οι ίδιοι τα κείμενα της παλιάς ή νέας ιστοσελίδας τους.

Εμπιστευθείτε τους έμπειρους κειμενογράφους μας και αποκτείστε το περιεχόμενο που θα θέλατε να είχατε γράψει εσείς σε οποιαδήποτε γλώσσα!

Με εγγύηση πρωτοτυπίας, φρέσκων ιδεών και μοντέρνας επαγγελματικής προσέγγισης, όποια κι αν είναι η δραστηριότητά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας!           ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ             H' ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ   ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑ

Διερμηνεία στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, σε κάθε είδους ομιλίες και επιχειρηματικές συναντήσεις ακόμη και σε δικό μας συνεδριακό χώρο.


METAΦΡΑΣΗ & LOCALIZATION ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ 

Μας εμπιστεύονται οι καλύτεροι και τους το ανταποδίδουμε με  ποιοτικές μεταφράσεις

Προσεγγίστε με εμπιστοσύνη και επιτυχία τη διεθνή αγορά.

Δώστε ώθηση στην επιχείρησή σας και βρείτε πελάτες μέσω της άψογα μεταφρασμένης ιστοσελίδας σας, σε γλώσσα φυσική. 

Θυμηθείτε ότι κι εδώ εφαρμόζουμε τον χρυσό κανόνα της μητρικής γλώσσας. 

Οι μεταφραστές μας εργάζονται και γράφουν προς τη μητρική τους γλώσσα, με βάση την εξειδίκευσή τους σε διάφορους γνωστικούς τομείς

Κύριο μέλημά μας η επιτυχία σας.


OPEN BUS CITY TOURS

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ

Η ανάγνωση - απαγγελία των περιηγητικών και τουριστικών κειμένων σε στούντιο ηχογράφησης γίνεται αποκλειστικά από ομιλούντες τη μητρική τους γλώσσα.

BRAILLE MENUS

ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ

Ενημερωθείτε για την υποχρέωση τήρησης τιμοκαταλόγων με γραφή Braille σε καταστήματα εστίασης και αναψυχής, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση που εκδόθηκε στις  30 /8/2017.

Αναλαμβάνουμε την επιμέλεια, παραγωγή, εκτύπωση και παράδοση των μενού σε γραφή Braille, τα οποία είναι κατάλληλα για άτομα με προβλήματα όρασης.

 Σύμφωνα με τον νέο νόμο 4488/2017, 

την υποχρέωση αυτή έχουν όλα τα καταστήματα εστίασης, διασκέδασης και τα ξενοδοχεία, που οφείλουν να εξασφαλίζουν και να τηρούν τιμοκατάλογο για Α.Μ.Ε.Α

Τα εσωτερικά των καταλόγων εκτυπώνονται σε ειδικό εκτυπωτικό χαρτί το οποίο διατηρεί το ανάγλυφο της επιφάνειας με πιστοποιημένη την ορθότητα της γραφής Braille. 


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΩΝ

Παρέχουμε επίσημες μεταφράσεις επικυρωμένες από μεταφραστές ή και γλωσσομαθείς δικηγόρους, oι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε απαιτείται στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα.

Οι συνεργάτες μας εγγυώνται για την ποιότητα, το κύρος και την εμπρόθεσμη παράδοση των εγγράφων σας, με διασφαλισμένη τη δυνατότητάς να τα χρησιμοποιήσετε σε κάθε ιδιωτική ή δημόσια υπηρεσία.

PERSONAL SHOPPER

Είμαστε σε θέση να διαθέσουμε ένα άτομο  ως σύμβουλο αγορών που να μιλάει τη γλώσσα σας κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην Αθήνα, ώστε να μη σπαταλήσετε άσκοπα τον ελεύθερο χρόνο σας.

ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αραβικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ιαπωνικά, Ισπανικά, Ιταλικά,Κινέζικα, Κορεάτικα, Νορβηγικά,Πολωνικά, Πορτογαλικά, Πορτογαλικά Βραζιλίας, Ρουμανικά, Σέρβικα, Σουηδικά, Ρώσικα, Τούρκικα, Τσεχικά, Φινλανδικά.

Ρωτήστε μας και για άλλες γλώσσες.