ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ H' ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑ        

Διερμηνεία στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, σε κάθε είδους ομιλίες και επιχειρηματικές συναντήσεις ακόμη και σε 

δικό μας συνεδριακό χώρο.

Η υπηρεσία προσφέρεται σε Β2Β συναντήσεις, workshops, σε επαγγελματικές συναντήσεις δύο ή περισσοτέρων ατόμων, σε ενημερωτικά σεμινάρια και συνέδρια, ακόμη και σε ταξίδια στο εξωτερικό. METAΦΡΑΣΗ & LOCALIZATION ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ 

Μας εμπιστεύονται οι καλύτεροι και τους το ανταποδίδουμε με  ποιοτικές μεταφράσεις

Προσεγγίστε με εμπιστοσύνη και επιτυχία τη διεθνή αγορά.

Δώστε ώθηση στην επιχείρησή σας και βρείτε πελάτες μέσω της άψογα μεταφρασμένης ιστοσελίδας σας, σε γλώσσα φυσική. 

Θυμηθείτε ότι κι εδώ εφαρμόζουμε τον χρυσό κανόνα της μητρικής γλώσσας. 

Οι μεταφραστές μας εργάζονται και γράφουν προς τη μητρική τους γλώσσα, με βάση την εξειδίκευσή τους σε διάφορους γνωστικούς τομείς

Κύριο μέλημά μας η επιτυχία σας.


OPEN BUS CITY TOURS

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ

Aναλαμβάνουμε τη μετάφραση περιηγητικών κειμένων στις παρακάτω γλώσσες: Αλβανικά, Αραβικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ιαπωνικά, Ισπανικά, Ιταλικά,Κινέζικα, Κορεάτικα, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Πορτογαλικά Βραζιλίας, Ρουμανικά, Σέρβικα, Σουηδικά, Ρώσικα, Τούρκικα, Τσέχικα, Φινλανδικά. 

Η ανάγνωση - απαγγελία των περιηγητικών και τουριστικών κειμένων σε στούντιο ηχογράφησης γίνεται αποκλειστικά από ομιλούντες τη μητρική τους γλώσσα.

Έτσι, οι επιβάτες του open bus, μπορούν να ακούν τα τουριστικά κείμενα στη γλώσσα τους.


BRAILLE MENUS

ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ

Ενημερωθείτε για την υποχρέωση τήρησης τιμοκαταλόγων με γραφή Braille σε καταστήματα εστίασης και αναψυχής, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση που εκδόθηκε στις  30 /8/2017.

Αναλαμβάνουμε την επιμέλεια, παραγωγή και παράδοση των μενού σε γραφή Braille, τα οποία είναι κατάλληλα για άτομα με προβλήματα όρασης.

 Σύμφωνα με τον νέο νόμο 4488/2017, 

την υποχρέωση αυτή έχουν όλα τα καταστήματα εστίασης, διασκέδασης και τα ξενοδοχεία, που οφείλουν να εξασφαλίζουν και να τηρούν τιμοκατάλογο για Α.Μ.Ε.Α

ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΩΝ

Παρέχουμε επίσημες μεταφράσεις επικυρωμένες από μεταφραστές ή και γλωσσομαθείς δικηγόρους, oι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε απαιτείται στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα.

Οι συνεργάτες μας εγγυώνται για την ποιότητα, το κύρος και την εμπρόθεσμη παράδοση των εγγράφων σας, με διασφαλισμένη τη δυνατότητά σας να τα χρησιμοποιήσετε σε κάθε ιδιωτική ή δημόσια υπηρεσία.