Πλήρης υποστήριξη των πελατών μας

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Αποτελούνται από μεταφραστές, ειδικούς ορολογίας, διορθωτές, επιμελητές,υπεύθυνους ποιότητας. Συγκροτούνται κατόπιν εντολής σας, ή εφόσον κριθεί αναγκαίο.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

Χρήση τεχνολογίας, αλλά όχι κατάχρηση.

Οι μεταφράσεις γίνονται από το έμψυχο δυναμικό μας, που επιλέγεται με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορούμε  να αναλάβουμε την επιμέλεια και διόρθωση και του πρωτοτύπου ελληνικού κειμένου που μας παραδίδετε, πριν την έναρξη της μεταφραστικής διαδικασίας.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ

για κάθε τομέα ξεχωριστά

Επιστήμη

Τεχνολογία

Επιχειρηματικότητα

Οινογαστρονομία

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ &  ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ

Σε μας θα βρείτε απόλυτη διαφάνεια και εντιμότητα όσον αφορά την  πολιτική κοστολόγησης. Τιμολογούμε ανά λέξη, γιατί θεωρούμε ότι είναι ο δικαιότερος για σας, τρόπος. Ενημερώνεστε για το κόστος από πριν και κατόπιν είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε την ανάθεση του έργου σας.


ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ

Το γραφείο μας, είναι σε θέση να προστατέψει τα προσωπικά ή επαγγελματικά  σας δεδομένα και εγγυάται όχι μόνο διακριτικότητα, αλλά  και πλήρη εχεμύθεια.  Για τον σκοπό αυτό,  ακολουθούμε αυστηρή πολιτική στην επιλογή των συνεργατών μας.

ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αραβικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ιαπωνικά, Ισπανικά,                 Ιταλικά, Κινέζικα,    Κορεάτικα, Νορβηγικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Πορτογαλικά Βραζιλίας, Ρουμανικά, Ρωσικά,         Σέρβικα, Σουηδικά, Τούρκικα,  Tσεχικά, Φινλανδικά.

Pωτήστε μας και για άλλες γλώσσες